1. COMPO
  2. Vodiči
  3. Oskrba Rastlin

Izčrpne informacije

Oskrba rastlin

Ne glede na to, ali gre za osnovne informacije ali za strokovne nasvete glede trate, sobnih rastlin, balkonskih ali vrtnih rastlin, lahko na tem mestu najdete vse potrebno za začetno sajenje in vsakodnevno oskrbo za vsak letni čas.

Rubrika

Osnove

Nimate še nobenih izkušenj z oskrbo rastlin in vrta? Brez skrbi, vsak začetek je takšen. Če pa upoštevate nekaj enostavnih osnovnih pravil, boste lahko kmalu postali pravi strokovnjak za rastline. Na tem mestu so zbrani vsi nasveti, ki jih potrebujete za začetek.

Rubrika

Vrt in vrtne rastline

Ne glede na to, ali gre za zelenjavni vrt, okrasni vrt ali pa manjši vrtiček, prav vsaka zelena oaza zaradi svojih posebnih lastnosti potrebuje skrbno nego, vsaka nova rastlina pa na seznam doda še nove zahteve. Na tem mestu so zbrani vsi nasveti za nego vrta.

Rubrika

Trate

Vse trate si med seboj niso enake. Nekateri ljudje menijo, da gre za pravi simbol predmestja, za druge pa predstavljajo prostor za šport in zabavo. Ko pride do trate, imamo vsi različne zahteve, nekaj pa se nikoli ne spremeni: za trato je treba vedno skrbeti. Na tem mestu lahko izveste, kako to storiti.

Rubrika

Balkonske rastline in rastline v koritih

Če želite postati ponosni lastnik bujne oaze, za to ne potrebujete vrta. Obstaja veliko možnosti za vzgajanje košatih zelenih in živopisanih cvetlic na vašem balkonu ali terasi. Kar začnimo!

Rubrika

Sobne rastline

S čudovitimi sobnimi rastlinami dodajte malce zelenja v vaš dom. Na tem mestu lahko izveste več o tem, katere rastline so primerne za kateri prostor, in kako zanje kar najbolje skrbeti.

Deli