1. COMPO
  2. Vodiči

Enostavno več znanja

Vodiči

Iščete nove ideje ali potrebujete nasvete za vsakodnevno nego vaših rastlin? Ne glede na to, ali govorimo o vrtu, balkonu ali vašem domu, so vprašanja vedno enaka: Kaj? Kdaj? Kako? Koliko? Kako pogosto? Odgovore boste našli na tem mestu.

Rubrika

Oskrba rastlin

Ne glede na to, ali gre za osnovne informacije ali za strokovne nasvete glede trate, sobnih rastlin, balkonskih ali vrtnih rastlin, lahko na tem mestu najdete vse potrebno za začetno sajenje in vsakodnevno oskrbo za vsak letni čas.

Rubrika

Portreti rastlin

Želite izvedeti, kakšna sta pravilna sajenje in nega vaše najljubše rastline, da vam bo čim dlje v veselje? Tukaj boste izvedeli vse, kar morate vedeti o balkonskih, vrtnih, sobnih rastlinah in še veliko več.

Rubrika

Navdih

Ustvarjalnih idej za domače in vrtne projekte je resnično veliko. Katera pa je tista prava za vas in za vaš dom? Navdih poiščite v naših idejah.

Rubrika

Uporabite svoje rastline

Rastline so lahko več kot le lončnica, vrtna ali balkonska zasaditev. Pogosto lahko nekaj preprostih korakov spremeni običajno rastlino v eleganten individualen dekorativni element. Za vas smo zbrali nekaj idej.

Deli