1. COMPO
  2. Izdelki

Izdelki

Kategorija

Substrat & Kompost

Kakovosten substrat je osnova za zdravo rast vaših rastlin. Podpira korenine, hrani vodo in hranila ter je dovolj zračen, da korenine lahko dihajo. In ker ima vsaka rastlina različne zahteve, substrat ni samo substrat.

Kategorija

Gnojila & Nega rastlin

Tako kot mi ljudje, tudi rastline potrebujejo dovolj hranilnih snovi za svoj razvoj. Tvorba globoko zelenih, velikih listov in barvito obarvanih cvetov jih stane veliko moči. Zato je redno gnojenje bistveno za zdravo rast. Sestavine, ki jih gnojila vsebujejo, krepijo imunski sistem rastlin - tako bo vaša rastlina bolj odporna proti škodljivcem, boleznim itd.

Kategorija

Nega trate

Gosta, globoko zelena trata so sanje vsakega lastnika vrta. Vendar pa mora tekom leta veliko prenesti. Vreme, igra otrok in hišnih ljubljenčkov, pikniki in zabave lahko travo močno obremenijo. Naši izdelki za nego trate vam bodo pomagali ohranjati zdravo in lepo zeleno travno preprogo – na dolgi rok.

Kategorija

Zaščita rastlin

Na vrtu, balkonu ali v stanovanju: vsak hobi vrtnar si želi lepih, zdravih rastlin. S pravo nego lahko naredimo veliko. Kljub vsej negi pa je lahko vaša rastlina dovzetna za bolezni ali škodljivce. V tem primeru so posebej pomembne te tri stvari: ohladite glavo, hitro reagirajte in dovolite, da vam pomagamo.

Deli